Hondenschool 'De Natte Neuzen'

Startpagina |

Nuttige info

Overzicht
 
 
 
 
 

 

Werking
Op onze school worden de lessen gegeven volgens de regels en doelstellingen van de KKUSH, sectie 4B. Als u de verschillende klassen met succes doorloopt, kan u een officieel brevet behalen en deelnemen aan wedstrijden. Dit is echter absoluut niet verplicht.

 

Overgangen
U start met uw pup in Puppy's 1, als uw pup al zijn inentingen gehad heeft. Op 5 maand gaat u over naar Puppy's 2 en op 7 maand naar de A-klas. Uw hond gaat automatisch over wanneer hij deze leeftijd bereikt heeft. Voor alle andere overgangen word er een test afgenomen, zodat we kunnen opvolgen hoever u staat. De overgangstesten worden ingericht elke 1ste donderdag van de maand. De test wordt afgenomen door minstens 1 van de hoofinstructeurs en een schrijver die door hen wordt aangeduid.

 

Lidgeld
Alvorens lidgeld te betalen mag je 1 keer meetrainen om te zien of onze werking je bevalt. Verwacht echter geen wonderen, het vergt tijd en veel geduld om je hond iets aan te leren. Een begeleider mag met zoveel honden komen trainen als hij wil, het lidgeld is dus gebaseerd per geleider en niet per hond.

 

Inentingen
De club controleert regelmatig de inentingen, zorg dus dat je zeker in orde bent met deze inentingen. Bij de inschrijving zal ook naar het vaccinatieboekje gevraagd worden, heb het dus zeker bij de hand.

 

Weetjes
  • Leden mogen buiten de trainingsuren komen oefenen. Er wordt wel gevraagd om de terreinen proper en opgeruimd achter te laten en de poortjes te sluiten
  • Gelieve tijdig aanwezig te zijn en uw hond nog eens uit te laten op de plasweide. Zo blijven de terreinen proper. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, vragen we dit dadelijk op te ruimen. Bij inschrijving kreeg u enkele plas-bonnetjes, waarvan u er dan één of twee moet “betalen”, naargelang er een plasje of een hoopje tevoorschijn kwam. Zijn uw bonnetjes op, dient u er nieuwe aan te schaffen in de kantine.

 

| Site Map | | Contact Us | ©2015 Hondenschool 'De Natte Neuzen'